főoldal

-home-top4

Építészeti- és építőmérnöki BIM szoftvert keres? Olyan CAD megoldást szeretne, mely magas színvonalon oldja meg az épületek és építmények tervezésével kapcsolatos feladatait? Épületmodellezés, vagy éppen vasbeton szerkesztés a feladata? Nálunk jó helyen jár, itt megtalálja a megoldást!

 
-home-box-14

Segítjük az induló vállalkozásokat
Új alapítású, idén vagy tavaly bejegyzett cégek most jelentős támogatással juthatnak hozzá az Allplan 2015 professzionális CAD programcsomaghoz
 
-home-box-11

Az Allplan 2015 kézikönyv és a verzió újdonságok füzete is elkészültA program kezelésének teljes felhasználói kézikönyve és az új verzióban megvalósult fejlesztéseket ismertető anyag is elérhető a tervezők, diákok, érdeklődők számára.
 
-home-box-9

Nagy előrelépés kis költségvetésű irodáknak


Kifejezetten kis projekteket készítő statikusoknak kiváló lehetőség az új programcsomag.
 
-home-box-10

Allplan 2014: gyors videóbemutatkozásA rövid videón az Allplan 2014 tervező CAD program legfontosabb felhasználási területeit mutatjuk be. További videófilmek is találhatók itt, érdemes megnézegetni!
 
-home-box-7

Váltson most, frissítsen Allplanra!

 
Megkönnyíti a Nemetschek azok döntését, akik a hagyományos 2D tervezési eljárásokról a korszerű BIM módszerre váltanának.  
 
-home-box-8

Pályakezdők előnyben!

 

 Akár több havi bér is kifizethető abból a kedvezményből, amit most a Nemetschek kínál. A 30 év alatti mérnökök és építészek fél áron vásárolhatnak csúcsszínvonalú tervezőprogramot. 

 
-home-box-6

IFC 2x3 tanúsítványt kapott az Allplan

 Újabb elismerése annak, hogy a Nemetschek elkötelezett az Open BIM stratégia iránt.

 
-content-bottom
 
 
 
Keressen minket itt is: